Шукати в цьому блозі

понеділок, 14 квітня 2014 р.

Випробовуємо можливості електронного урядування

Продовжується реалізація проекту «Публічні бібліотеки-мости до електронного урядування» в Приютівській бібліотеці-філії. 

Під час чергового тренінгу «Алгоритм доступу до послуг е - урядування» представники громадських – організацій, активні громадяни вивчали яким чином, громада може долучитись до обговорення важливих законопроектів, як зареєструватися і дізнаватись інформацію, звертатись з запитаннями на громадських форумах, сайтах, аналізували національні та регіональні інструменти е-демократії. 

Знайомились з сайтами «Національний центр електронного урядування», «Громадянське суспільство і влада», що покликані сприяти взаємодії громадян та їх об’єднань з  органами виконавчої влади в процесі формування і реалізації державної політики. 

Учасники тренінгу навчались практично працювати з інформаційно-правовими системами, знаходити в Інтернеті відомості про наявність податкової заборгованості, розміщення резюме, при пошуку роботи, резервування та придбання квитків, оформлення передплати на газети і журнали та ін.



Немає коментарів:

Дописати коментар