Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Навчальний тур для громадських активістів «Моніторинг діяльності органів влади»



Навчальний тур для громадських активістів

«Моніторинг діяльності органів влади»

Представниці ГО «Простір взаємодії» та «Олександрійський гендерний інформаційний центр» відвідали 4-х денний навчальний тур для громадських активістів «Моніторинг діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування», організований ГО «Територія успіху».

В перший день відбулося знайомство з учасниками навчання,  де були громадські активісти з міста Старий Самбір, Ірпеня, Херсона, Долинського, міста Рівне, Олександрії та Кропивницького.

Цікавим був візит до офісу ГО «Територія успіху», де ми дізналися про роботу організації та колектив однодумців, які кожного дня втілюють нові ідеї в життя.

Екскурсія містом Кропивницьким від  екскурсовода Митрофаненко Юрія, була надзвичайно цікавою. Чи є в місті – «Ейфелева вежа»? - звичайно є, але своя.

Цікаво та професійно ділився своїми знаннями тренер Євген Гурницький, який розповідав про інструменти моніторингу та участі в процесі прийняття рішень. Тема викликала активну дискусію серед учасників, особливо питання відповідальності влади перед громадою.

В рамках обміну кращими практиками побували з візитом в Компаніївці, де Олена Мірхайдарова поділилася напрацюваннями своєї громадської організації.

В вільний час відвідали Кіровоградський академічний український музично-драматичний театр М.Л.Кропивницького. Відбулася прем’єра вистави за Є.Гуцалом «Позичений чоловік». Емоції неперевершені.

В третій день туру відвідали Маловисківщину. Пройшлися алеями затишного та ошатного майданчику міського парку, який нещодавно був облаштований по-сучасному. Л.Жовтило, голова ГО «Фонд розвитку громади» гостинно зустрів нас і розповів про досвід співпраці громадськості та органів місцевого самоврядування та влади.

Особливо приємно, що зібралася така чудова група, активні, талановиті люди, які готові змінювати ситуацію у власній громаді на краще. Дякуємо за організований навчальний тур, насичені чотири дні інтерактивного спілкування. 





Немає коментарів:

Дописати коментар