Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 25 квітня 2014 р.

«Становлення електронного урядування в Олександрійському районі: здобутки, проблеми, перспективи»

25 квітня 2014 року в Приютівській бібліотеці-філії зібралися представники місцевого самоврядування, громадських організацій на круглий стіл, присвячений закінченню проекту «Публічні бібліотеки-мости до електронного урядування», на якому обговорили ефективність реалізованого проекту, аналізувати здобутки, зокрема, голова селищної ради зазначила: «участь в проекті, дала змогу нам не лише дізнатись, що таке електронне урядування, електронна демократія, електронні послуги, а й допомогла  вже сьогодні окреслити  деякі заходи, по спрощенню отримання   адміністративних послуг для жителів селища, використовуючи для цього новостворений сайт громади».
 
Керівник громадської організації «Творчість. Ініціатива. Енергія» (с. Березівка), наголосила на тому, що проект її зацікавив, і в неї вже з’явилась ідея, як долучити березівчан до використання можливостей електронного урядування.

Завідуюча сектором інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Олександрійської РДА, підсумовуючи захід, зазначила, що трьохстороння співпраця  громадської організації, бібліотеки і селищної  ради виявилася  ефективною, потрібною для місцевої громади, і, ні в якому разі не повинна закінчуватись.

Керівник громадської організації «Олександрійський гендерний інформаційний центр» наголосила на тому, що проект закінчується, але діяльність по впровадженню електронного урядування буде не лише продовжуватись, а й активно розвиватись.



Учасники круглого столу дійшли висновку, що розвиток інструментів електронного урядування на Олександрійщині є надзвичайно важливим, а й  актуальним питанням сьогодення.

Немає коментарів:

Дописати коментар