Шукати в цьому блозі

понеділок, 28 квітня 2014 р.

Новації пенсійного забезпечення дляосіб передпенсійного віку (с.Ізмайлівка)

28 квітня 2014 року, в Ізмайлівській бібліотеці-філії відбулася інформаційна година «Новації пенсійного забезпечення» (для осіб перед пенсійного віку).
Захід відбувся в рамках реалізації Олександрійським гендерним інформаційним центром, спільно з центральною районною бібліотекою ім. Д.І.Чижевського, проекту - «Інформуючи – захищаємо!», мета якого, сприяння подоланню правової інформаційної ізоляції соціально-вразливих  категорій населення в сільській місцевості.
На початку заходу цільову групу проекту (люди перед пенсійного віку) ознайомлено з роботою інформаційного центру доступу до публічної інформації «Влада-Бібліотека-Громада».
Скрипник О.В., секретар Ізмайлівської сільської ради, розповіла присутнім про основні проблеми пенсійної системи в Україні.

Репенько Л.О., головний спеціаліст відділу з призначення пенсій  Управління Пенсійного фонду в м. Олександрія та районі, роз’яснила порядок проведення перерахунків пенсій працюючим пенсіонерам, впровадження компенсаторних механізмів при поетапному підвищенні пенсійного віку жінкам, обговорили з присутніми, і як саме слід готувати документи для призначення та перерахунку пенсій.

Сторожко Н.В.,  тренер ОГІЦ, продемонструвала присутнім презентацію «Інформаційні ресурси Інтернет на допомогу громаді».

Присутні отримали буклети «Людям перед пенсійного віку про їх права та обов’язки».

Немає коментарів:

Дописати коментар